Dizajn

Interio razvija produkt dizajn kroz oblikovanje namještaja, asesoara i ostalih elemenata interijera. Naš dizajnerski tim osmišljava samostalne  linije proizvoda, ali također dizajnira i za poznatog kupca kada to zahtijeva projekt arhitekture ili interijera. U suradnji sa stolarijama, proizvođačima Coriana, tvornicama tepiha i tiskarama u Hrvatskoj, naši su proizvodi oblikovani prema originalnoj ideji i tehničkim nacrtima već zaživjeli u domovima naših klijenata.

Dizajn je naša strast, i zato nastavljamo ideje pretvarati u stvarnost...

Novosti
Kontakt
Direktorica Interia Nera Orbanić u emisiji Extravagant
Direktorica Interia Nera Orbanić u emisiji Extravagant Direktorica Interia Nera Orbanić u emisiji Extravagant govorila je o dizajnu, trendovima i glavnim smjernicama uređenja interijera. Koji su noviteti i o čemu moramo razmišljati kada započinjemo sa (pre)uređenjem svoga doma?
JEDNOSTAVNO, A POSEBNO
JEDNOSTAVNO, A POSEBNO Interio team i dalje nastavlja sa svojim kreativnim radom. Prepoznalo je to i uredništvo poznatog časopisa Livingstone, te su o nama objavili zanimljiv članak.
SANDAL – NOVI ČLAN ALIAS OBITELJI
SANDAL – NOVI ČLAN ALIAS OBITELJI Sandal - dizajnera Jakoba Timpea je sistem stolica i stolova s karakterističnim zakrivljenim aluminijskim nogama. Sjedeći dio stolice, male fotelje i stolca izrađen je od poliuretanske pjene, dok se ploča stola od bijelog medijapana prekrivenog poliuretanskom bojom proizvodi u raznim oblicima i dimenzijama. Idealan odabir i za dom i za poslovni prostor.
SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE - Uskoro po 50.put!
Milanski Sajam namještaja iSaloni već 50 godina postavlja i diktira svjetske dizajnerske trendove u proizvodnji namještaja i prateće opreme. Ove gdine od 12-17. travnja na Sajmu ćete moći vidjeti , dotaknuti i isprobati najbolje što svjetski proizvođači namještaja danas nude – od klasičnih i modernih komada do onih koje ćemo u salonima namještaja i časopisima moći vidjeti tek “sutra”. Dovoljan razlog da dođete u Milano, jer osim na Sajmu, razni će kulturno-dizajnerski eventi tih dana “okupirati” cijeli grad. Interio team i ove je godine tamo. Vrijedi doživjeti!

Interio d.o.o.

Fiorello la Guardia 2, 51000 Rijeka, HR
Tel. +385 51 325 002 • Fax +385 51 325 003
e-mail: interio@interio.hr Karta