Interijer

Prostor u kojem živimo i radimo određuje nas, govori o nama , našim navikama i potrebama koje su u suvremenom trenutku često zahtjevne i proturječne. Projektirati nečiji prostor ozbiljan  je i odgovoran proces, ali kreativan i inspirativan izazov kojemu Interio uvijek prisupa individualno. To podrazumijeva istraživanje životnih navika, potreba i želja klijenta, te usklađivanje tehnoloških i materijalnih mogućnosti.

Stoga Interio  u potpunosti osluškuje želje, ali i ideje svojih klijenata, te uz profesionalnu izradu projekta prati svaki korak uređenja i opremanja. Projektom interijera se obuhvaća sve, od početne skice, detaljnog tehničkog nacrta, vrhunske 3D vizualizacije prostora do uspješne realizacije projekta. Pri tome Interio omogućava dobavu svih materijala i opreme, te prema potrebi klijenta ugovara i nadzire sve vrste radova na interijeru.

Zadovoljstvo svojih klijenata Interio potvrđuje brojnim referencama privatnih investitora i tvrtki s kojima uspješno surađujemo.

Interijer je naša strast, i zato Vam Interio jamči jedinstveni prostor s potpisom.

Novosti
Kontakt
Direktorica Interia Nera Orbanić u emisiji Extravagant
Direktorica Interia Nera Orbanić u emisiji Extravagant Direktorica Interia Nera Orbanić u emisiji Extravagant govorila je o dizajnu, trendovima i glavnim smjernicama uređenja interijera. Koji su noviteti i o čemu moramo razmišljati kada započinjemo sa (pre)uređenjem svoga doma?
JEDNOSTAVNO, A POSEBNO
JEDNOSTAVNO, A POSEBNO Interio team i dalje nastavlja sa svojim kreativnim radom. Prepoznalo je to i uredništvo poznatog časopisa Livingstone, te su o nama objavili zanimljiv članak.
SANDAL – NOVI ČLAN ALIAS OBITELJI
SANDAL – NOVI ČLAN ALIAS OBITELJI Sandal - dizajnera Jakoba Timpea je sistem stolica i stolova s karakterističnim zakrivljenim aluminijskim nogama. Sjedeći dio stolice, male fotelje i stolca izrađen je od poliuretanske pjene, dok se ploča stola od bijelog medijapana prekrivenog poliuretanskom bojom proizvodi u raznim oblicima i dimenzijama. Idealan odabir i za dom i za poslovni prostor.
SALONE INTERNAZIONALE DEL MOBILE - Uskoro po 50.put!
Milanski Sajam namještaja iSaloni već 50 godina postavlja i diktira svjetske dizajnerske trendove u proizvodnji namještaja i prateće opreme. Ove gdine od 12-17. travnja na Sajmu ćete moći vidjeti , dotaknuti i isprobati najbolje što svjetski proizvođači namještaja danas nude – od klasičnih i modernih komada do onih koje ćemo u salonima namještaja i časopisima moći vidjeti tek “sutra”. Dovoljan razlog da dođete u Milano, jer osim na Sajmu, razni će kulturno-dizajnerski eventi tih dana “okupirati” cijeli grad. Interio team i ove je godine tamo. Vrijedi doživjeti!

Interio d.o.o.

Fiorello la Guardia 2, 51000 Rijeka, HR
Tel. +385 51 325 002 • Fax +385 51 325 003
e-mail: interio@interio.hr Karta